TechniBart is gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van centrale verwarming, sanitair ,

TECHNIBART – ELEKTRISCHE INSTALLATIE ZEMST

Heeft u een herstelling nodig? Een Kortsluiting? Stopcontacten defect? Schakelaar vervangen? Lichtpunten verleggen? TechniBart helpt u bij al uw elektriciteitswerken!

 

Dankzij onze kennis in elektrotechniek kunnen wij u op een professionele manier helpen met de renovatie van verouderde installaties, het aanpassen van bestaande installaties, plaatsing van verlichting, algemene bekabeling, installatie van zekeringkasten alsook zorgen wij hierbij voor de nodige keuring door een geaccrediteerde keuringsfirma.

 

TechniBart werkt hierbij al jarenlang volgens de modernste technieken. Als u een beroep doet op ons, dan kan u er op rekenen dat de werkzaamheden professioneel worden aangepakt. Wij zijn gelegen in Zemst, en zijn hoofdzakelijk actief in de Regio Vlaams-Brabant, Antwerpen, Mechelen, Zaventem en Brussel. Zowel particulier als bedrijven kunnen rekenen op onze jarenlange expertise!

 

Voor een vrijblijvende offerte voor uw elektriciteitswerken komen we telkens eerst langs voor een eerste gesprek. Contacteer ons nu telefonisch op 015 61 53 24 of 0499 72 78 23 of stuur ons een email via het contactformulier.