TechniBart is gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van centrale verwarming, sanitair ,

Technibart – Ventilatie Zemst

Ventilatie

Een goede ventilatie is essentieel voor een gezonde woning. Een goede ventilatie voorkomt namelijk schimmel- en condensvorming in uw woning. Alle door ons geplaatste ventilatiesystemen voldoen aan de nieuwbouw- en verbouwingsnormen EPB (Energie Prestatie & Binnenklimaat). TechniBart doet de volledige installatie, inregeling en onderhoud van ventilatiesystemen voor zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. U kan bij ons terecht voor C ventilatie, C+ ventilatie en D ventilatie.

 

C ventilatie berust op de natuurlijke toevoer en vervolgens de mechanische afvoer van lucht. De motor draait continu op lage snelheid en kan indien gewenst manueel op verschillende snelheden worden gezet.

 

C+ ventilatie is uitgerust met vocht- en aanwezigheids-sensoren opdat uw installatie volautomatisch nog nauwgezetter werkt op de gewenste ogenblikken.

 

D ventilatie is een energiezuinig systeem dat lucht mechanisch toe- en afvoert en werkt met warmterecuperatie.

Voor een vrijblijvende offerte komen we telkens eerst langs voor een eerste gesprek. Contacteer ons nu telefonisch op 015 61 53 24 of 0499 72 78 23 of stuur ons een email via het contactformulier.

Airco

Geniet op elk moment van een aangenaam binnenklimaat dankzij een airco installatie uitgevoerd door TechniBart!

 

U kan bij ons terecht voor zowel advies, alsook de aankoop en de installatie van uw airconditioning-systeem. Ook voor eventuele storingen en onderhoud geven wij u de beste dienstverlening.Wij doen hierbij zowel airco-installaties voor particulieren als voor bedrijven.

 

Voor een vrijblijvende offerte voor uw airco-installatie komen we telkens eerst langs voor een eerste gesprek. Contacteer ons nu telefonisch op 015 61 53 24 of 0499 72 78 23 of stuur ons een email via het contactformulier.